Eliminacija celulita

Procedure

Eliminacija celulita

Uklanjanje celulitičnih promena, takozvane “pomorandžine kore” primenom:

  • lasera
  • injekcionih koktela ALIDYA.

DERMAX-RF laser tehnologija se bazira na primeni ULTRAZVUČNE I RADIOFREKVENTNE energije. Primenom DERMAX RF lasera postiže se topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje kože tretirane regije.

Laser oslobadja ultrazvučni talas pod čijim dejstvom dolazi do pucanja opne masne ćelije; potom se oslobadja radiofrekventna energija odredjene jačine pa se sadržaj masne ćelije pretvara u emulziju, koja će se narednih sedam dana eliminisati iz organizma linfotokom.

Radiofrekventna energija istovremeno stimuliše fibroblaste kože sto dovodi do prestrukturiranja kolagenih vlakna, zatezanja i poboljšanja tonusa kože.

Tretman DERMAX RF laserom je bezbolan i u zavisnosti od broja tretiranih regija traje do 40 minuta. Tretman je potrebno ponoviti za sedam dana u seriji od 3-5 puta.

DERMAX RF laser se može kombinovati sa hiruškom liposukcijom ili AQUALIX koktelima radi postizanja boljih rezultata.

ALIDYA se primenjuje u prevenciji, kao i terapijski kod već postojećeg celulita. ALIDYA uzrokuje regeneraciju ćelija masnog tkiva i poboljšanja na koži tretirane regije.

Aplikuje se jednom nedeljno u površno, fibrozno izmenjeno masno tkivo. Tretman je kratkotrajan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata. Broj tretmana zavisi od veličine i stepena zahvaćene regije celulitom.

Novi celulit

 

Zakaži termin

Ukoliko ste se odlučili za neke od ponudjenih procedura i tretmana možete i online da zakažete pregled ili sam tretman u našoj ordinaciji.

SPECIJALNE PONUDE I POPUSTI