Neoperativna lipoliza

Procedure

Neoperativna lipoliza – uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga

Nehiruško uklanjanje lokalnih masnih naslaga primenom;

  • Dermax RF lasera
  • lipolitičkim koktelima AQUALIX

Metoda podrazumeva oblikovanje tela uklanjanjem lokalizovanog masnog tkiva, koje se ne može eliminisati redukcionim dijetama i vežbanjem. Najčešće zahvaćene zone su u predelu podbradka, nadlaktica, stomaka, bokova, butina i na kolenima. Obe metode su vrlo delotvorne, bezbedne i konforne za primenu. Mogu se koristiti nezavisno ili kombinovano primenom lasera i Aqualix koktela, radi bržeg i efikasnijeg postizanja rezultata.

DERMAX-RF laser tehnologija se bazira na primeni ULTRAZVUČNE I RADIOFREKVENTNE energije. Primenom DERMAX RF lasera postiže se topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje kože tretirane regije.

Laser oslobadja ultrazvučni talas pod čijim dejstvom dolazi do pucanja opne masne ćelije; potom se oslobadja radiofrekventna energija odredjene jačine pa se sadržaj masne ćelije  pretvara u emulziju, koja će se narednih sedam dana eliminisati iz organizma linfotokom.

Radiofrekventna energija istovremeno stimuliše fibroblaste kože sto dovodi do prestrukturiranja kolagenih vlakna, zatezanja i poboljšanja tonusa kože.

Tretman DERMAX RF laserom je bezbolan i u zavisnosti od broja tretiranih regija traje do 40 minuta. Tretman je potrebno  ponoviti za sedam dana u seriji od 3-5 puta.

DERMAX RF laser se može kombinovati sa hiruškom liposukcijom ili AQUALIX koktelima radi postizanja boljih rezultata.

 

Injekciona lipoliza Aqualix – koktelima

AQUALIX je snažan lipolitički koktel baziran na dezoksiholnoj kiselini koja je inače prisutna u našem organizmu. Kao takva potpuno je resorptivna i bezbedna za primenu. Dezoksilat u AQUALIX koktelima razlaže membranu adipocita, rastvara sadržaj masne ćelije do stanja emulzije koja se potom linfotokom eliminiše iz organizma.

AQUALIX koktelima mogu se tretirati lokalizovane masne naslage na licu i telu, (podbradak, nadlaktice, masne naslage na ledjima, stomaku, bokovima, bedrima…). Postupak primene je bezbolan i traje u zavisnosti od broja i površine tretiranih regija, do 30 min. nakon čega se pacijenti vraćaju svojim uobičajenim aktivnostima. Postupak se ponavlja nakon tri nedelje.

Intervenciju sprovodi lekar specijalista.

Lipoliza

 

Zakaži termin

Ukoliko ste se odlučili za neke od ponudjenih procedura i tretmana možete i online da zakažete pregled ili sam tretman u našoj ordinaciji.

SPECIJALNE PONUDE I POPUSTI