3D Mezoiti

Procedure

3D mezoniti

3D mezoniti koriste se u tretmanima zatezanja kože lica i tela, popunjavanju bora, za poboljšanje tonusa i strukture kože.

3D mezoniti napravljene su od biorazgradivog materijala koji se u koži zadržava 6-8 meseci. Potpuno su bezbedne za primenu, bez neželjenih propratnih efeketa. Tretman se izvodi uz primenu topikalnog anestetika, kratkotrajan je i konforan za pacijenta. Nakon intervencije pacijenti se neposredno vraćaju svojim uobičajenim aktivnostima.

3D mezonitima se postiže neoperativni facelifting. Plasiranjem u odredjenim regijama lica postiže se podizanje čela, gornjih kapaka, srednje i donje partije lica. Zateže se koža podbradka. Takodje plasiranjem u samu boru, doprinosi popunjavanju istih. 3D mezoniti se koriste za zatezanje kože u predelu nadlaktica, stomaka, butina, kolena. Rezultat intervencije je vidljiv neposredno, ali se nakon 4-6 nedelja postiže pun efekat, koji perzistra do tri godine.

Broj 3D mezoniti koji će biti plasiran, utvrdjuje se nakon pregleda i zavisi od regije i stanja kože pacijenta.

3d mezoniti

 

Zakaži termin

Ukoliko ste se odlučili za neke od ponudjenih procedura i tretmana možete i online da zakažete pregled ili sam tretman u našoj ordinaciji.

SPECIJALNE PONUDE I POPUSTI